Team Sydhavsøerne
Team Sydhavsøerne
TSØ-sejr over Ajax i drama

TSØ-sejr over Ajax i drama

Team Sydhavsøerne førte med 10, blev indhentet, og sejrede til sidst i stort drama mod Ajax.

Team Sydhavsøerne indtog Bavnehøj Arena med stil fra starten af kampen og var dominerende i alle spillets faser. Tempofyldt angrebsspil, aggressivt forsvarsspil og en forrygende Neupart i målet.

Desværre blev den flotte start skæmmet af at Alexander i forbindelse med sin første og eneste scoring blev alvorligt knæskadet.

Vi skulle frem til det 11. minut før Ajax kom på tavlen til stillingen 1-6.

Mod slutningen af halvlegen tog Ajax initiativ i form af 7 mod 6 i angrebsspil og samtidig med at vi brændte nogle oplagte chancer, var det pludselig Ajax der var i teten og gik fra at være bagud med 10 til “kun” 6 ved pausen.

Denne udvikling fortsatte desværre fra starten af 2. halvleg. Der skulle kun gå 8 minutter før forspringet var nede på en enkelt scoring.

Anden halvleg blev hårdt spillet med mange udvisninger til følge, hvilket gjorde kampen arytmisk og det forekom at være til Ajax’ fordel.

Halvvejs i anden halvleg gik også vi i 7 mod 6 og også for os resulterede det i flere scoringer og lidt momentum.Vi fik slået  et hul igen til 23-26 med 5 minutter igen efter et rigtig slidermål af Jonas Corneliussen og på et flot vip øgede han føringen til 23-27 og kampen var mere eller mindre afgjort.

Det ender 26-30 - en fantastisk sejr at gå til juleferie på. 

Gutterne skal have stor ros for et flot mentalt comeback, da efter at have ført med 10 og blevet hentet. Den blev fightet hjem💪💪

Kampens topscorer blev Kristian Lund Vukman med 9, efterfulgt af Nicklas Petersen og Bastian Stræde med hver 5.

#tsø
Del din oplevelse med Team Sydhavsøerne - hashtag dit billede #tsø på Instagram