Team Sydhavsøerne
Team Sydhavsøerne
TSØ møder Fredericia

TSØ møder Fredericia

Team Sydhavsøerne tager i aften imod rækkens førerhold Fredericia.

Med 13 sejre i træk og en sejr på 2 mål over rivalerne fra Tønder, der gør dem bedre indbyrdes, er der efterhånden meget der skal gå galt, hvis ikke Fredericia HK skal tage den direkte oprykning. 

De kan endda tåle at sætte points til og det kunne godt gå hen og blive i dag. Godt nok var vi ikke i nærheden af point i den omvendte kamp i Thansen Arena, men i de seneste par kampe har vi vist, noget af det skal til for at tro på, at en sejr over oprykningsfavoritterne. Vi har fået 2 gode sejre i turneringen, med hvilke vi konsoliderer os på 4. pladsen - samt en sikker sejr i 5. runde af pokalturneringen.

Sportschef Morten Juul uddyber:

- I de seneste to kampe har vi vist aggressivt forsvarsspil, hvilket bekommer vores målvogtere vel og ofte resulterer i mange kontrachancer. Samtidig er der flere spillere der i offensiven har gjort det godt, fløjene er blevet spillet fri oftere og scoringsprocenten fra stregen er tæt på 100% i de seneste kampe.

- Fredericia Hk har ikke én spiller, der rigtig stikker ud som en stor profil, til gengæld har de en skræmmende god bredde på alle positioner. Og jo flere kampe de har spillet sammen, des bedre er de blevet som hold. De har i deres to keepere, to meget forskellige og meget stærke keepere – i dag skal der virkelig kvalitet i afslutningerne, hvis vi skal lave mål.

- Vi skal virkelig præstere på allerhøjeste niveau i dag, hvis vi skal have en chance, men vi ved også, at drengene kan overraske og med en medlevende Maribohal til at give Fredericias fans kampe til stregen, så kan det godt gå hen og blive en kamp hvor alt kan ske.

Køb billet til kampen her.

Kampen spilles torsdag kl. 20.00 i Maribo Hallerne. Du kan følge kampen live i Radio Sydhavsøerne og på Tophaandbold.dk.

#tsø
Del din oplevelse med Team Sydhavsøerne - hashtag dit billede #tsø på Instagram