Team Sydhavsøerne
Team Sydhavsøerne
TSØ løb fra Ajax

TSØ løb fra Ajax

Med en formidabel indsats, især i 2. halvleg, fik TSØ ram på Ajax og vandt solidt med 33-26.

Team Sydhavsøerne kom bedst fra start med en 3-0 føring, men ellers var 1. halvleg en helt lige affære hvor holdene fulgtes ad, helt frem til halvleg hvor der stod 14-14.

Anden halvleg stod der til gengæld 'Team Sydhavsøerne' på, for det var hjemmeholdet der stod bedst i forsvaret, og scorede hyppigst på chancerne. Det blev til 17-15, 22-18, 24-19, 26-21, 29-23 og til slut var Ajax besejret med 33-26. 

Trænerteamet Zanotti og Nick var selvsagt meget tilfredse med indsatsen:

- Det store udslag kom da vi i 2. halvleg havde et ekstra gear, hvor Ajax går kolde.  Vi står godt i forsvaret, Neupart tager fra i målet, og så får vi mulighed for at løbe med dem. Vi scorer på vores chancer, og splitter deres defensiv fuldstændigt.

- Det var en af de kampe hvor vi virkelig var stolte af at være trænere for det hold. Det var dejligt med sådan en sejr, der matcher den gode opstart vi har haft op til sæsonstart.

Man of the Match:

Man of the Match blev Lauritz Legér, kåret af Anders fra EuroWorkers. Lauritz spillede fremragende i både forsvar og angreb, og delte topscorerrollen med Andreas Stryger, der begge scorer 8 gange.

#tsø
Del din oplevelse med Team Sydhavsøerne - hashtag dit billede #tsø på Instagram