Team Sydhavsøerne
Team Sydhavsøerne
Tønder tog de første points

Tønder tog de første points

Team Sydhavsøerne var helt med i 50 minutter, men Tønder var bedst mod slutningen og vandt 28-25. Nu skal vi have en sejr på hjemmebane på mandag!

Det var en fantastisk fight med en flot indsats af begge hold.

Første halvleg var helt lige, med to hold der ikke gav modstanderen mulighed for at trække fra. Stillingen var således helt lige ved 2-2, 5-5, 6-6, 8-8, 10-10, 12-12 og 13-13, inden Team Sydhavsøerne misbrugte sin sidste chance, hvilket gav Tønder mulighed for at score til pauseføring 14-13.

Anden halvleg svingede lidt mere mellem de to hold. Tønder kom bedst fra start, og førte 16-14, men Team Sydhavsøerne kom igen med 18-18 og derefter en 18-20 føring med 16 minutter igen. Men Tønder reducerede til 20-20 og senere 21-21. Her valgte begge hold at spille 7 mod 6, hvilket Tønder havde bedst held med. Det gav dem føringer på 24-21 og 26-22, og selvom TSØ mod slutningen kæmpede for en reducering, var det Tønder der satte kampens sidste scoring ind til slutfacit 28-25.

Nicolai Neupart stod stærk i målet med flere flotte redninger, blandt andet 5 strafferedninger. Desværre spillede Tønders keeper Trans sig også op som kampen skred frem og var medvirkende til at TSØ ikke kunne trække rigtig fra i 2. halvleg

Vi så et flot varieret angrebsspil hvor flere bød ind, men Martin Vilstrup var især god fra distancen. Vi havde godt styr på deres skytter, men igennem det meste af kampen voldte deres stregspiller Emil Bergholt os store problemer med farlige ryk og godt sammenspil med bagspillerne. 

Mod slutningen var det ærgerlige fejl og brændte chancer der afgjorde kampen på afgørende tidspunkter. 

TSØ-topscorer blev Martin Vilstrup med 9, efterfulgt af Mikkel Kaagaard, Jonas Corneliussen og Nicklas Bomholt med hver 3.

NU SKAL VI HAVE EN SEJR PÅ HJEMMEBANE PÅ MANDAG

Intet er afgjort endnu. Første hold der når tre points går videre, men nu er Team Sydhavsøerne tvunget til at sejre på hjemmebane på mandag, og dermed fremtvinge en 3. kamp.

Bestil billet til hjemmekampen her.

#tsø
Del din oplevelse med Team Sydhavsøerne - hashtag dit billede #tsø på Instagram