Team Sydhavsøerne
Team Sydhavsøerne
To nøglespillere forlænger

To nøglespillere forlænger

Fløjspiller Mikkel Kaagaard og stregspiller Nichlas Bomholt har begge forlænget med TSØ for de næste to sæsoner.

Truppen til sæsonen 19/20 tager form og som klubben flere gange har meldt ud, så ønsker vi kontinuitet og er meget tilfredse med den gruppe af spillere, der i øjeblikket repræsenterer Team Sydhavsøerne.

"Derfor er det glædeligt, at venstre fløj Mikkel Kaagaard og stregspiller Nichlas Bomholt begge har valgt at blive minimum to år mere i klubben", fortæller sportschef Morten Juul.

Sportschef Morten Juul om Mikkel Kaagaard:

"Kaagaard er en sand fighter, der går foran til hver eneste træning og kamp. Han er en spiller, der på alle måder er et forbillede for alle unge spillere i Team Sydhavsøerne og moderklubberne. At han stadig forlanger mere af sig selv spillemæssigt, giver kun klubben endnu mere tro på, at det er en godt match og en vigtig signing."

Sportschefen om Nichlas Bomholt:

"Bomholt har gennemgået en fantastik udvikling, det seneste års tid. Han skulle lige bruge et halvt års tid på at finde sig til rette, men herefter er udviklingen kun gået én vej både fysisk og spillemæssigt. Han er fast del af startsyveren og en vigtig brik i begge ender. Bomholt er et godt eksempel på det vi gerne vil i TSØ – nemlig finde de unge spillere med potentiale og forme dem i vores miljø."

Vi håber at Bomholt og kæresten Lærke Nolsøe vælger at spille håndbold på Sydhavsøerne i mange år endnu.

På billedet ses Mikkel Kaagaard til venstre, med sine spillersponsorer, Steffen og Karsten Hovmand fra Steel Engineering - og til højre Nichlas Bomholt sammen med Preben Kiszka fra Depot Lolland-Falster.

 

#tsø
Del din oplevelse med Team Sydhavsøerne - hashtag dit billede #tsø på Instagram