Team Sydhavsøerne
Team Sydhavsøerne
Tidligt arvefjendeopgør

Tidligt arvefjendeopgør

Velkommen til første turneringskamp på hjemmebane og hvilken én! Vi møder Ajax hjemme lørdag eftermiddag.

Sportschef Morten Juul varmer op til kampen:

- Historikken og statistikken er imod os, når det kommer til premierekampe. Fem nederlag i de seneste seks sæsoner - heraf to de seneste fire sæsoner mod oprykkerhold. Forklaringer og årsager kan der være mange af. Hvad der dog, i skrivende stund, er vigtigst at hæfte sig ved er reaktionen hos spillerne og trænerne ovenpå en utilfredsstillende præstation? I alle tilfælde har det resulteret i en trodsreaktion og en sejr.

- Der er således lagt op til en varm velkomst til AJAX, hvis vi skal tro på statistikken - revanche og sejr.

- AJAX har stort set samme hold som i seneste sæson, hvor de startede ud med en nærmest ny startopstilling. Det tog dem noget tid at blive sammenspillet og komme i gang resultatmæssigt, men ligesom os sluttede de fint af.

- Holdet burde nu være sammenspillet og profilerne på backerne, Martin Risom og Minik Dahl Høegh skal nu for alvor træde i karakter. Mange afslutninger vil givetvis falde fra disse to spillere og lidt ekstra opmærksomhed er derfor nødvendigt. For os selv gælder bl.a. at vi skal levere i to halvlege samt være mere kyniske i vores afslutninger.

- Lad os sammen bakke drengene, og gøre vores til at holde liv i “trodsreaktionsstatistikken” og komme på tavlen i den nye sæson.

Rigtig god kamp.

Bestil billet til kampen her.

Kampen spilles lørdag 7. september kl. 15.00 i Maribo Hallerne. Du kan følge kampen live i Radio Sydhavsøerne og på Tophaandbold.dk.

#tsø
Del din oplevelse med Team Sydhavsøerne - hashtag dit billede #tsø på Instagram