Team Sydhavsøerne
Team Sydhavsøerne
Tid til revanche

Tid til revanche

Efter to nederlag i tætte oprykningskampe tilbage i april mod TM Tønder, er det en flok revanchelystne TSØ-drenge der er klar til at give nordtyskerne en varm velkomst.

Lørdag tager Team Sydhavsøerne imod TM Tønder i Maribo. En kamp der nok skal blive seværdig.

Sportschef Morten Juul varmer på til kampen:

- Tønder er et hold med stor fysik, der er således rigtig mange kilo i midterforsvaret, hvilket vi med klogt og tempofyldt spil vil forsøge at udnytte til vores fordel. Angrebsmæssigt er det særligt de to backs, nytilkomne Alexander Hansen og muskelbundet Felix Kasch der sætter målene ind, men som vi oplevede sidste sæson har de mange flere strenge at spille på.

- For vores eget vedkomne gælder, at vi er inde i en god periode og har, særligt de seneste to kampe, vist rigtig højt niveau - med flot forsvarsspil, få fejl i spillet og mange der byder ind scoringsmæssigt. Vi gør det svært for vores modstandere at dæmme op for os, når trykket kommer fra flere positioner.

- Til trods for at vi spiller en lørdag, hvilket normalt ikke er yndlingskampdagen for vores trofaste lokale tilskuere, håber vi på sæsonrekord og en seværdig kamp. Seneste lørdagskamp, mod Ajax, efterlod i hvert fald det indtryk, at spillerne og de tilskuere, der var mødt frem, fandt ekstra ressourcer og leverede stort.
Vi krydser fingre for en gentagelse - rigtig god kamp.

Bestil billet til kampen her.

Kampen spilles lørdag 9. november kl. 15 i Maribo Hallerne. Du kan følge kampen live i Radio Sydhavsøerne og på Tophaandbold.dk.

#tsø
Del din oplevelse med Team Sydhavsøerne - hashtag dit billede #tsø på Instagram