Team Sydhavsøerne
Team Sydhavsøerne
Ny talentfuld stregspiller

Ny talentfuld stregspiller

Ny talentfuld stregspiller - Team Sydhavsøerne har hentet Kaare Ravn Larsen i Mors/Thy på en 2-årig aftale.

Kaare Ravn Larsen er 21 år, og har de seneste år været tilknyttet Sports College Mors. Han har i den forgangne sæson været en del af ligatruppen i Mors/Thy, men har haft sin primære base på fusionsklubbens meget suveræne andethold i 2. division pulje 1 - holdet vandt rækken med hele 11 point ned til nummer to.

Kaare bliver dermed makker med Nichlas Bomholt på stregpositionen og sportschef Morten Juul håber på et lignende forløb for den nytilkomne:

”Bomholt havde en svær start, men med hårdt arbejde til træning og kamp og i særdelshed i styrketræningslokalet, lykkedes det ham at blive førstevalg i den sidste tredjedel af sæsonen. Jeg har samme forventning til Kaare, der selvfølgelig har været vant til at træne på et højt niveau, men spillemæssigt skal vænne sig til tempoet og fysikken i den stærke 1. division. Kaare er en spiller med et stort potentiale, men han skal ligesom andre unge spillere have tid. Med seneste sæson i mente, hvor adskillige unge potentialespillere fik deres gennembrud, tør jeg dog godt at tro på, at gennembruddet kommer forholdsvis hurtigt.”

Kaare selv ser frem til at tage rejsen østpå og et niveaumæssigt skridt op ad:

”Efter to særdeles gode prøvetræninger i TSØ, samt gode samtaler med Zanotti, Nick, Baagøe og Mikael, var jeg ikke i tvivl om, at Sydhavsøerne var det helt rigtige valg for mig. Jeg fik et rigtig godt indtryk af spillerne på holdet, og stemningen og træningskulturen faldt hurtigt i min smag. Jeg blev imponeret over den dybt professionelle tilgang både på og udenfor banen, og jeg glæder mig rigtig meget til at blive en del af holdet og bære klub-kulturen videre.”

Kaare er allerede kommet under fysisk træner, Baagøes vinger og arbejdet frem mod første træning i uge 29 er således sat i gang.

#tsø
Del din oplevelse med Team Sydhavsøerne - hashtag dit billede #tsø på Instagram