Team Sydhavsøerne
Team Sydhavsøerne
Storsejr over Roskilde

Storsejr over Roskilde

Roskilde fik ikke et ben til jorden, i torsdag aftens storsejr på 30-17.

Roskilde fulgte reelt med til 3-2 efter 8 minutter, hvorefter Team Sydhavsøernes forsvar var ved at være varme. Efter 20 minutter stod der 10-4, og TSØ havde helt styr på kampen - primært med et stærkt og bevægeligt forsvar. Første halvleg ender 13-7.

Både forsvar og angreb spillede så det sang i anden halvleg første 9 minutter. På det tidspunkt stod der 19-9, hvorefter Lauritz Legér scorede til 20-9. Publikum ved, at hvis TSØ fører 20-10 i en kamp, så giver 2010 Vin & Velsmag en vinsmagning (som de også havde leveret før dagens kamp). Publikum sang "tyve-ti, tyve-ti" og heppede i det ene øjeblik på at Roskilde scorer, men Nicolaj Frejlev er i topform og snupper skuddet. "Neeeeej", skrev publikum. Det er vist første gang det har lydt sådan i Maribo, til en Frejlev-redning. 

Kort efter står der 21-9! TSØ når endda en føring på 27-10, hvor der så bliver slækket på koncentrationen, og Roskilde får lov til at komme lidt tilbage. Kampen slutter 30-17.

Man of the Match blev Nicolaj Frejlev, der igen stod en god kamp, kåret af Mads Johansen fra Bandholm Hotel. Nicolaj Frejlev fik blomster fra Blomsterbørn.

TSØ-topscorer blev Nicklas Petersen med 6, efterfulgt af Lauritz Legér med 5 scoringer.

 

#tsø
Del din oplevelse med Team Sydhavsøerne - hashtag dit billede #tsø på Instagram