Team Sydhavsøerne
Team Sydhavsøerne
Stor højre back til TSØ

Stor højre back til TSØ

Team Sydhavsøerne har skrevet kontrakt med den store højre back og stærke forsvarsspiller Jonas "Zuk" Løkken.

Jonas ”Zuk” Løkken med en fortid i Nordsjælland Håndbold, Hammarby i Sverige og senest AEK Athen i Grækenland, har skrevet en 2-årig kontrakt med Team Sydhavsøerne.

Den store højre back og stærke forsvarsspiller styrker altså højre siden med en venstrehåndsspiller yderligere. Højre back har i denne sæson været besat af Alexander Nielsen, indtil han blev opereret, og Morten Damgaard. Damgaard tiltænkes nu en rolle i den anden side, mens det er uvist, hvornår Alexander er 100% fit for fight – genoptræningen er i gang.

Jonas Zuk Løkken udtaler:

”Efter to år i udlandet glæder jeg mig meget til, at vende hjem til dansk håndbold igen. Da muligheden for, at arbejde med Zanotti, Nick og Baagøe opstod, var jeg ikke rigtig i tvivl om, at det var det jeg ville. Den kreative tilgang til træning, og den ultra seriøse håndtering af den fysiske del er virkelig noget der tiltaler mig. At holdet så samtidig ser ud til, at bliver fuld af unge spillere der gerne vil det 100%, det er selvfølgelig bare et ekstra plus. Derudover, så glæder jeg mig til at opleve stemningen i Maribo, hvor tilskuerne endelig er på min side.”

Zuk bibringer Team Sydhavsøerne masser af rutine, ligesom han er kendt som en spiller, der leverer en maksimal indsats i hver eneste træning og kamp.

Jonas Zuk Løkken er 29 år og 199 cm. høj, og har altså skrevet kontrakt med Team Sydhavsøerne til 2020. 

Zuk tiltræder allerede 1. juni. Velkommen til Team Sydhavsøerne.

 

#tsø
Del din oplevelse med Team Sydhavsøerne - hashtag dit billede #tsø på Instagram