Team Sydhavsøerne
Team Sydhavsøerne
Udesejr over Otterup

Udesejr over Otterup

Team Sydhavsøerne vandt en tæt og hård udekamp, med 27-31 over Otterup.

Der var lagt op til en lige og tempofyldt kamp mod Otterup HK. Det var også to angrebslystne mandskaber, der indledte kampen. Begge hold ville gerne hurtigt frem ad banen – nogle gange for hurtigt, hvilket resulterede i en del tekniske fejl fra begge hold.

Otterup spillede sig til en del åbne chancer, men Neupart spillede sin måske bedste halvleg i TSØ hidtil. Han præsterede adskillige redninger fra alle positioner inklusive straffepletten.

Den sidste del af 1. halvleg spillede Otterup 7 mod 6 og her blev vi udfordrede på indspil til Otterups fysisk stærke stregspillere. Men alligevel var TSØ foran hele halvlegen og med lidt mere kynisme kunne føringen have været større end 13-15.

2. halvleg blev af en helt anden karakter – primært fordi vi spillede hårdt og fordi dommerne ikke var sene til at smide spillerne ud. Hele 5 udvisninger blev det til – alene i de første 15 minutter. Der stod næsten permanent 2 min. udvisninger på måltavlen, hvorfor det nærmest var umuligt at finde en angrebsrytme og samtidig kostede mange kræfter i defensiven.

Samtidig brændte vi i denne periode 2 straffekast. Alligevel var vi foran det meste af halvlegen på forrygende fight og en god kontrafase.

Mod slutningen praktiserede begge hold 7 mod 6 og der blev byttet mål i begge ender. Så en redning eller en god forsvarsaktion kunne afgøre tingene. Denne kom efter 27 minutter og blev fulgt op med en flot scoring af Jonas Corneliussen, hvorefter 2-målsføringen var reetableret.

Herefter blev sejren på denne meget svære udebane, med klogt spil, sikkert kørt hjem.

TSØ-målscorere:
Martin Vilstrup ANDERSEN 7
Bastian STRÆDE 5
Jonas CORNELIUSSEN 5
Kristian Lund VUKMAN 5
Mikkel Kaagaard ANDERSEN 4
Nicklas BOMHOLT 3
Jonas LØKKEN 1
Kaare Ravn LARSEN 1

Allerede på torsdag tager Team Sydhavsøerne imod rækkens førerhold Fredericia. Køb billet til kampen her.

#tsø
Del din oplevelse med Team Sydhavsøerne - hashtag dit billede #tsø på Instagram