Team Sydhavsøerne
Team Sydhavsøerne
Sejr over FIF

Sejr over FIF

TSØ var klar fra start af begge halvlege og kørte en sikker sejr i land.

Det blev en angrebsmæssigt livlig start på kampen for begge hold. 0-4 stod den efter bare 3 minutter, men herefter begyndte også FIF at score og efter blot 6 minutter var der scoret 11 mål!!. For TSØ var det i særdeleshed Alexander der var i fantastisk spillehumør. 5 flotte mål satte den stærke højre back ind i de første 11 minutter. Faktisk scorede vi på alle angreb i kampens første 12 minutter.

Forsvarsmæssigt havde vi problemer med FIF´s højre back Frederik Sørensen, men som halvlegen skred frem fik vi justeret til og Frejlev, der stod en rigtig fin kamp, begyndte at få fat. 12-17 stod den til pause.

Vi forhindrede FIF i at score i de første 8-9 minutter af 2 halvleg og scorede et par gange selv, hvorfor kampen syntes afgjort. Spilletiden blev fordelt fornuft og sejren blev trods en sløj afslutning på kampen kørt sikkert i land. En dejlig sejr på 23-27.

Topscorer blev igen igen en stærk Kristian Lund Vukman, der dog til slut i kampen måtte udgå med en håndskade. Vi krydser fingre for, at den ikke er alvorlig.

Nu er der revance på menuen søndag i næste uge når Skovbakken gæster Maribohallerne.

 

 

 

  

 

#tsø
Del din oplevelse med Team Sydhavsøerne - hashtag dit billede #tsø på Instagram