Team Sydhavsøerne
Team Sydhavsøerne
Sejr er påkrævet

Sejr er påkrævet

Team Sydhavsøerne er efter nederlaget i Tønder tvunget til at sejre i Maribo 2. påskedag. Her er optakt til den vigtige kamp!

Efter en meget lige første kamp, der reelt kunne have været gået til begge sider, er en sejr nu påkrævet for at tvinge duellen ud i en tredje kamp.

Sportchef Morten Juul giver her en optakt til kampen:

- Vi må konstatere, at Tønder var skarpere på de afgørende tidspunkter – især mod slutningen var de kyniske i et par overtalsperioder, samt da de valgte at gå i 7 mod 6. Samtidig mangler vi skarpheden i nogle åbne chancer, hvor vi i stedet for at distancere Tønder i en periode, hvor vi har momentum, desværre må se Tønder løbe fra os.

- Vi er overordnet set tilfredse med vores indsats i kampen - set over 2 gange 30 minutter, men er selvfølgelig opmærksomme på, at der er detaljer, der skal tilrettes. Neupart stod en fremragende kamp, men vi kan konstatere, at vi havde problemer med dygtige og bevægelige Bergholt på stregen – ligesom deres fløje periodevis får lidt for meget vinkel at arbejde med.

- Der er dog ingen tvivl om, at alle der var til stede i hallen kunne se, at det var to meget lige mandskaber og returkampen 2. påskedag bliver formentlig også en kamp der bliver lige til det sidste. Begge hold kender hinanden særdeles godt, og der vil formentlig heller ikke til denne kampe to være de store overraskelser for nogen af holdene.

- Vi havde en følelse af, at enkelte tvivlskendelser gik Tønders vej, hvilket ikke er unaturligt i denne type kampe, hvor der bliver lagt et gevaldigt tryk fra omgivelserne. Vi håber selvsagt, at dette bliver spejlvendt og, at tilskuerne i Maribohallen vil være ekstra tændte og lægge det afgørende tryk, der gør, at vi får marginalerne på vores side.

God kamp!

Bestil billet til kampen her.

Kampen spilles mandag (2. påskedag) kl. 15.00 i Maribo Hallerne. Du kan følge kampen live i Radio Sydhavsøerne og på Tophaandbold.dk.

#tsø
Del din oplevelse med Team Sydhavsøerne - hashtag dit billede #tsø på Instagram