Team Sydhavsøerne
Team Sydhavsøerne
Optakt til hjemmekamp mod HEI Skæring

Optakt til hjemmekamp mod HEI Skæring

Vi har fået en fantastisk sæsonstart med 4 sejre i lige så mange kampe og dermed det bedste udlæg i mange år. Kan den gode stime fortsætte, når vi får besøg af HEI Skæring?

På papiret er det top mod bund – Skæring ligger sidst uden point og vi ligger på en delt 1. plads med 8 point. Det må dog på ingen måde få os til at tage for let på opgaven! HEI Skæring har haft en meget hård start og har mødt alle de 3 andre hold; Fredericia, Tønder og Skive, der også har maximum point.

Team Sydhavsøernes direktør Anders Henriksen uddyber:

- Det er jeg nu også sikker på, at både vore trænere og spillere er helt bevidste om. Det har netop været kendetegnet ved vores første kampe i år, at holdet i den grad holder fokus på den kamp de står overfor og derved har vi undgået til nu, at sætte ”dumme” point til.

- Det har også været kendetegnet, at mange forskellige spillere har budt sig til i alle kampene. Vi har ikke kun én, der skal score alle målene – mange byder sig til i begge ender af banen.

- Dog er det positivt at se, at vores normale topscorer, Martin Vilstrup, er ved at være oppe i højeste gear igen efter en lidt mere rolig sæsonstart. Dejligt er det også at se, at Vukman ser ud til at være kommet sig helt efter sin knæskade og har været stærkt spillende de sneste to kampe. Men overordnet er det teamet, holdet i fællesskab, der gør en forskel og vi håber på, at der bliver bygget yderligere på i dagens kamp her i Maribo Hallerne.

Cheftræner Zanotti:

- Søndagens modstander HEI Skæring har haft en hård start på sæsonen, i modsætning til hvad de fik i sidste sæson. Men I skal vide, at de ikke er blevet spillet ud af banen på nogen måde, tværtimod.  

- Vi skal være vågne og velorganiserede i forsvaret, ikke efterlade nogen alene, men stå sammen. Jeg håber og tror på, at hvis vi genfinder niveauet i forsvaret som vi har vist i de foregående kampe, så burde vi kunne byde jer fans på en sejr mere. P.S. Lav noget larm på tilskuerpladserne!

Køb billet til kampen her.

Vær opmærksom på, at priserne er sat ned i forhold til sidste sæson, hvis man køber billet online.

Kampen spilles søndag kl. 15.00 i Maribo Hallerne. Du kan følge kampen live i Radio Sydhavsøerne og på Tophaandbold.dk.

 

#tsø
Del din oplevelse med Team Sydhavsøerne - hashtag dit billede #tsø på Instagram