Team Sydhavsøerne
Team Sydhavsøerne
Nyt nederlag på udebane

Nyt nederlag på udebane

Team Sydhavsøerne tabte igen på udebane i Jylland. Denne gang med 36-30 til HC Midtjylland.

Med skader til begge venstrehænder Jonas Cornelliusen og Alexander Nielsen og med en Kristian Lund Vukman der stadig ikke er klar til at spille angreb, var kampen lagt an på få spillere. 

Det var en lige affære i de første 17 minutter, hvor der stod 8-8. Men i de efterfølgende fem minutter trådte jyderne på pedalen, og bragte sig foran 12-8. Det var en føring som TSØ havde svært ved at komme tilbage fra, og der stod således 15-11 ved pausen. 

Anden halvleg startede ikke bedre, og efter 40 minutter var TSØ bagud med 6, ved stillingen 24-18. Men så kom der bedre takter, og stille og begyndte det at ligne et TSØ-comeback. 

Tre scoringer i træk til 24-21, fire minutter senere stod der 26-25. Med 10 minutter igen var stillingen 27-26, og der var lys forude.

Men ak - TSØ havde ikke flere kræfter til sidst, og på bare 4 minutter var HC Midtjylland kommet foran med fem, til stillingen 32-27. I de sidste minutter blev der byttet mål, og kampen slutter 36-30.

Hvis vi ser bort fra mange forhastede beslutninger og fejl i ankomstfasen, kørte det etablerede angrebsspil bedre end i de sidst par kampe. Både Campell og Zuk spiller angrebsmæssigt en god kamp og tager det ansvar, der i dag er lagt på dem, men løber ligesom resten af holdet tør før kræfter til sidst.

Vi var egentlig godt med det meste af første halvleg på trods af en del brændte chancer og missede indspil. De står forholdsvis fladt på os, og er meget opmærksomme på at få lukket ned for vores strege.

I anden halvleg øges tempoet, der bliver scoret flittig i begge ender og bortset fra en kort periode, hvor vi havde overtaget og var ved at nå helt op, havde HCM let ved at komme til scoring. Vi er gennem hele kampen i for defensive og passive og giver ikke vores keepere de optimale betingelser for at byde ind med redninger.

Blot to point efter fem spillerunder er naturligvis ikke, hvad vi havde håbet på. Men det er udgangspunktet nu og der er ikke andet at gøre end at stå sammen, give den en skalle til træning og så ellers være klar til en meget vigtig hjemmekamp næste søndag mod HEI.

TSØ-topscorer blev Jonas 'Zuk' Løkken med 9, efterfulgt af Magnus Campbell med 7.

#tsø
Del din oplevelse med Team Sydhavsøerne - hashtag dit billede #tsø på Instagram