Team Sydhavsøerne
Team Sydhavsøerne
Ny stregspiller til TSØ

Ny stregspiller til TSØ

Nicklas Petersen er trods sine kun 24 år, en særdeles erfaren stregspiller. Han har skrevet en to-årig kontrakt.

Samtidig med HØJ-kollegaen Andreas Stryger, blev Nicklas Bjerre Petersen også præsenteret søndag som ny spiller i Team Sydhavsøerne.

Den tidligere TMS-stregspiller, har som Stryger skrevet kontrakt frem til 2021.

Sportchef Morten Juul beskriver den nye spiller således:

- Nicklas er en fysisk stærk og bevægelig stregspiller med et godt afslutningsrepertoire. Han er som type lidt anderledes end vores andre to stregspillere og trænerteamet får således flere kort på hånden mod de forskellige forsvarsformationer, vi kommer op imod.

- Til trods for de mange sæsoner på højt niveau i TMS Ringsted og HØJ, er Nicklas kun 24 år og har således stadig meget at lære, ligesom der er masser af uforløst potentiale.

- Det taler også til Nicklas' fordel, at han har haft et par sæsoner med Stryger i TMS og HØJ, hvor de har opbygget et rigtig fint samarbejde og er særdeles dygtige i 2 vs. 2 spillet.

Nicklas Petersen beskriver skiftet som et skridt op i karrieren:

- Jeg har hørt rigtig meget om Team Sydhavsøerne, og tror på at jeg kan udvikle mig yderligere i deres træningsmiljø. Det er en ambitiøs klub der gerne vil spille med i toppen af 1. division, og det passer med mine egne ambitioner, udtaler han til Folketidende.

Velkommen til Team Sydhavsøerne!

 

#tsø
Del din oplevelse med Team Sydhavsøerne - hashtag dit billede #tsø på Instagram