Team Sydhavsøerne
Team Sydhavsøerne
Ny keeper til TSØ

Ny keeper til TSØ

Afløser for Jonas Hansen og ny målmandsmakker til Nikolaj Frejlev er fundet. Nicolai Neupart bliver ny målvogter for Team Sydhavsøerne.

Den tårnhøje jyde har en fortid i ligaklubberne Ribe/Esbjerg og Team Tvis Holstebro, men har i de forgange to sæsoner været modstander til TSØ i 1. divisionsklubben Odder Håndbold. Faktisk var han stærkt medvirkende til, at vi kom skidt fra start i den netop overståede sæson, da han kronede en fin premierekamp med at redde sidste afslutning fra Jakob Green og sikre en 1-målssejr.

Sportschef Morten Juul: ”Nicolai har en god størrelse, en god alder og har en del erfaring det til trods, at han kun er årgang 94. Jeg mener, at han har potentialet til, med tiden, at blive en af de bedste keepere i rækken og jeg tror på, at vi er et godt match. Derfor har vi lavet en langvarig aftale på tre år, således at vi kan lave en langsigtet udviklingsplan for Nicolais udvikling på både tekniske og fysiske parametre.”

Nicolai flytter med kæresten til København og ser frem til de nye udfordringer:

”Jeg ser mit skifte til Team Sydhavsøerne, som værende et skridt i den rigtige retning, hvor spilletid og udvikling stadig vægtes højt. Derfor er jeg også glad og tilfreds med en 3-årige kontrakt, hvor jeg er sikker på at både trænerne og sundhedsstaben kan være med til at lægge nye lag på mit spil. Jeg har haft nogle gode samtaler med Morten og Zanotti, og blev fra starten imponeret over det professionelle set-up, som klubben har. Endelig ser jeg frem til at blive en del af holdet og kunne gå på banen i Maribo Hallen med en fantastisk opbakning, som jeg indtil nu kun har oplevet som modstander.”

Tilknytningen af Nicolai Neupart er blevet en realitet i samarbejde med KS Værktøj, hvor direktør, Kenneth Sørensen som tidligere målvogter selvsagt har en forkærlighed for netop denne position. Og mon ikke Nicolai kan forvente at få et par gode råd med på vejen, når sæsonen går i gang?

#tsø
Del din oplevelse med Team Sydhavsøerne - hashtag dit billede #tsø på Instagram