Team Sydhavsøerne
Team Sydhavsøerne
Nederlag til TMS Ringsted

Nederlag til TMS Ringsted

Flot fight af Team Sydhavsøerne i en nervepirrende afslutning.

Det blev desværre til et nederlag på 25-24 mod rækkens ubestridte tophold, men det var på alle måder en indsats, drengene kan være tilfredse med.

Fra start spillede vi klogt og velovervejet med få fejl og gennemspillede angreb. TMS gik fra start af kampen højt på Kristian Lund Vukman, men flot styret af Andreas Stryger, lykkedes det at tilspille os gode chancer stort set hver gang.

Forsvarsmæssigt stod vi kompakt og Neupart havde flere gode redninger, hvilket resulterede i adskillige gode kontramål i den indledende fase. Efter 20 minutter havde vi således tilspillet os en 8-10 føring og fik også muligheden for at komme foran med 3. Efter 24 minutter fik Nicklas Petersen desværre direkte rødt og det slog os midlertidigt ud af rytme. Dog lykkedes det at gå til pausen med stillingen 13-13.

Fra starten af 2. halvleg spillede begge hold 7 mod 6 og der blev i en periode byttet mål, det var dog TMS der først fik lukket af defensivt og fik midtvejs etableret en 3 målsføring. TSØ havde store udfordringer med at få lukket af for TMS´stærke stregspiller, Andreas Maagaard, der gentagne gange vandt duellerne i midtzonen og da han udbyggede føringen til 24-20, syntes kampen afgjort. Men efter en timeout fra Zanotti og en Frejlev der kom ind og lukkede ned, scorede TSØ tre gange i træk og man fornemmede nervøsiteten hos værterne. Det forblev spændende til sidste sekund, hvor Kristian Lund Vukman på 3-meter opstilling havde muligheden for at udligne, men desværre for Team Sydhavsøerne blev han parreret af Frank Mikkelsen i TMS målet. 

Uafgort havde ikke været ufortjent på en dag, hvor Team Sydhavsøerne var knappe på ressourcer, med skader til to bærende forsvarsspillere i form af Lauritz og Alexander og 35 minutter uden Nicklas Petersen. Der blev fightet forbilledligt af de resterende og det lover godt for resten af sæsonen.

Topscorer for TSØ blev med 10 mål en meget velspillende Andreas Stryger, der leverede en stor kamp på sin tidligere hjemmebane.

#tsø
Del din oplevelse med Team Sydhavsøerne - hashtag dit billede #tsø på Instagram