Team Sydhavsøerne
Team Sydhavsøerne
Nederlag til Odder

Nederlag til Odder

Klart Nederlag på 23-30 til Odder.

Fra kampens start virkede begge hold afventende i angrebsspil og flere gode redninger i begge ender gav en målfattig indledning. Vi hang konstant efter med 1-2 mål og formåede ikke rigtig at få kontakt. Efter 15 minutter havde vi selv kun formået at lave 2 mål…  

Til gengæld præsterede vi rigtig fint i defensiven, hvor det igen var Kristian Lund Vukman, der som bølgebryder fremme i 5:1 formationen forhindrede Odder i at få flow i angrebet. Og bag forsvaret stod en rigtig stærk Frejlev. 

Efter 22 minutter tog Zanotti sin første timeout bagud 5-7. Efter denne vi kom vi ud med ny energi og går over til 7 mod 6 angrebsspillet, hvilket med det samme gav udbytte. 7-7 blev det på ganske kort tid og et par minutter senere var vi i front 7-9. 

Mod pausen blev en TSØ-udvisning dyr og pausestillingen blev 10-10.

Starten af anden halvleg blev præcis ligesom første - vi havde utrolig svært ved at få flow i angrebsspillet og spille os til gode chancer. Men modsat første halvleg holdt defensiven ikke niveau. Derfor måtte Zanotti allerede efter 6 minutter tage en timeout - her var vi kommet bagud 13-10. Igen blev der dikteret 7 mod 6 og igen havde det en positiv effekt med to scoringer i træk. Herefter trak Odder dog fra igen og kom i front med 5 scoringer og det så svært ud.

Sidste timeout blev benyttet med 12 minutter igen, men denne syntes ikke at have effekt. Forskellen blev til 6 mål og herefter blev der byttet mål i en periode hvor især Odders lille højre back, Rasmus Larsen gjorde ondt på os. 

Topscorer for TSØ blev Alexander med 6 mål

Spillerne har nu en dags tid til at samle energi før forberedelserne til torsdagens opgør mod oprykningsfarvoritterne fra TMS Ringsted.

 

 

#tsø
Del din oplevelse med Team Sydhavsøerne - hashtag dit billede #tsø på Instagram