Team Sydhavsøerne
Team Sydhavsøerne
Nederlag til Fredericia

Nederlag til Fredericia

Fredericias stærke hold var for stor en mundfuld for Team Sydhavsøerne, der tabte 33-27.

Zanotti og Nick erkender nederlaget:

"Vi møder et Fredericia hold som spiller en kamp på utroligt højt niveau. Det må være deres bedste kamp i denne sæson, og det bliver enormt svært for os at være med, når vi ikke i dag leverer på vores højeste niveau i både den defensive og offensive del. Vi får løbet en del i anden halvleg og kommer også ret godt tilbage igen, men formår ikke at holde det momentum vi kommer i, og de vinder en fortjent kamp."

"Nu skal vi bruge kampen til at komme i et endnu højere niveau, da der venter os 3 meget svære kampe."

Således forløb kampen:

De to fulgtes fint til 4-4, men så kom Fredericias første power-periode, hvor de kom foran 8-5, og derefter 11-6. Zanotti tog her en timeout der gav bonus, eftersom TSØ kom på 12-10, men Fredericia kom igen - og kunne gå til pause med en 6-måls føring på 16-10.

Anden halvleg startede fint for Team Sydhavsøerne, der fik reduceret til 17-15, men symptomatisk for kampen så manglede der redninger i målet og større sikkerhed i angrebet, og Fredericia fik lov til at komme på 21-16 og 25-19. 

Det begyndte at ligne et blodbad, da Fredericia med 11 minutter igen scorede til 29-20, men Team Sydhavsøerne fik fat igen og fik reduceret til 30-25. Kampen ender 33-27.

Tak til de sponsorer og supportere der bakkede godt op på udebane!

Næste hjemmekamp er mod Odder d. 11/11 - køb billet til kampen her.

 

 

#tsø
Del din oplevelse med Team Sydhavsøerne - hashtag dit billede #tsø på Instagram