Team Sydhavsøerne
Team Sydhavsøerne
Nederlag til Ajax

Nederlag til Ajax

På en dag med for mange tekniske fejl og nøglespillere der ikke ramte dagen, blev det til et nederlag på 25-21 i Ajax.

Kun Adam Bucht og Mikkel Kaagaard kunne være deres indsats bekendt i en kamp, hvor især angrebsspillet slet ikke fungerede. Dermed blev det heller ikke i 3. forsøg til en sejr på udebane i denne sæson. 

Kampen var ellers ret lige i første halvleg og de første 15 minutter af anden halvleg, med étmåls-føringer på skift til begge hold. Men med ca. 15 minutter igen trækker Ajax fra til 20-17 i en periode hvor TSØ ikke kan få scoret. En timeout fra Zanotti gør ikke nogen forskel og TSØ taber 25-21.

Trænerteam Zannotti/Szwiec fortæller efter kampen:

- Vi rammer ikke det niveau vi gerne vil i vores angrebsspil. Vi mangler tempo og evne til at være mere direkte mod mål. Vi skal være mere målfarlige på midten og arbejde mere bredt i banen for at få vores dygtige fløje mere i spil. Vi går desværre døde i de sidste ti minutter.

- Forsvaret lykkes med mange ting og generelt var den del okay, til trods for vi taber for mange dueller på Tobias Jørgensen.

- Vi vil gerne fremhæve den massive og flotte opbakning vi fik i dag. Desværre kunne vi ikke leve op til det, og vi ser frem til at møde Lemvig i næste runde for at spille på vores hjemmebane igen. Adam Bucht spiller en flot kamp på stregen generelt.

Topscorer for TSØ blev Mikkel Kaagaard med 7 mål, efterfulgt af Martin Vilstrup med 5.

Næste kamp er hjemmekampen mod Lemvig-Thyborøn lørdag d. 14. oktober. Køb billet til kampen her.

#tsø
Del din oplevelse med Team Sydhavsøerne - hashtag dit billede #tsø på Instagram