Team Sydhavsøerne
Team Sydhavsøerne
Nederlag i uskøn kamp

Nederlag i uskøn kamp

Team Sydhavsøerne tabte 22-23 til Stoholm, i en uskøn og ikke særligt velspillet kamp.

Team Sydhavsøerne var slet ikke klar fra start, og kom bagud 1-5 inden Zanotti tog kampens første timeout efter 11 minutter. Det hjalp noget, og efter 22 minutter så det mere fornuftigt ud, ved stillingen 7-8. Men angrebsspillet faldt igen i niveau, og ved pausen stod der således 9-12.

Anden halvleg startede ikke bedre, og efter 45 minutter førte Stoholm 12-17. De nåede endda at føre 15-20 med 11 minutter igen, inden Team Sydhavsøerne ændrede forsvarsformation, og mandsopdækkede Stoholms farligste mand. Det hjalp, og Team Sydhavsøerne fik kæmpet sig tilbage - men det var for sent, på trods af at TSØ nåede på 22-22 med 12 sekunder igen. En hurtig kontra fra Stoholm betød, at kampen ender med Stoholm-sejr i Maribo.

Der er noget at arbejde med i truppen, der spillede den dårligste kamp længe. Der var i hvertfald langt fra den udstråling og kampgejst som trænerteamet havde ønsket inden kampen. 

Man of the match blev Bastian Stræde, kåret af Michael Gullits fra 2010 Vin & Velsmag. Topscorer blev Martin Vilstrup med 5 scoringer.

 

#tsø
Del din oplevelse med Team Sydhavsøerne - hashtag dit billede #tsø på Instagram