Team Sydhavsøerne
Team Sydhavsøerne
Nederlag i Randers

Nederlag i Randers

Team Sydhavsøerne led sæsonens første nederlag, 32-30 på udebane mod Randers.

De to hold startede kampen meget lige, og fulgtes af til 9-9 efter 18 minutter, hvor efter Randers tog sin første føring på 11-9. Det fik Zanotti til at tage en timeout, hvilket ikke fik den store betydning, idet Randers udbyggede føringen til 13-10. Men TSØ var ikke klar til at give op, og fik reduceret til slutstillingen 14-13.

Anden halvlegs første 10 minutter gik igen med at de to hold fulgtes, dog med en Randers føring på to det meste af tiden. Team Sydhavsøerne fik dog mulighed for reducering, da stillingen var 23-22, men chancen blev ikke taget.

I stedet var det Randers der kunne udbygge igen til 25-22, og senere 27-24. TSØ fik kæmpet sig op til 27-26, men et par tvivlsomme dommerkendelser og et rappe Randers-scoringer, gav en 29-26 føring til Randers.

Igen kom TSØ godt igen, til 28-29 og 30-29 med to minutter igen, men tættere kom TSØ ikke på den sejr. Randers vinder med 32-30.

Trænerteamet Zanotti & Nick uddyber:

"Vi møder i dag et Randers hold som virkelig rammer et højt niveau i deres angreb, og hvor vi ellers har stået meget stærkt, får vi hverken fat på mål eller i forsvaret."

"Til trods for at vi kommer til utallige af store angrebs- og kontrachancer, formår vi ikke at score nok mål til at vinde. Det var en hård kamp, som vi ikke formåede at få os sat på. Nu ser vi frem mod næste weekend på hjemmebane hvor vi vil vinde på vores hjemmebane!"

Kampens TSØ-topscorer blev Bastian Stræde med 10 scoringer, efterfulgt af Jonas Corneliussen. Niclas Bomholt og Kristian Lund Vukman med hver 4 (Vukman scorede 3 af dem på straffe).

Køb billet til næste hjemmekamp 21/10 mod Otterup her.

#tsø
Del din oplevelse med Team Sydhavsøerne - hashtag dit billede #tsø på Instagram