Team Sydhavsøerne
Team Sydhavsøerne
Mindeord om Kenneth Sørensen

Mindeord om Kenneth Sørensen

En af Team Sydhavsøernes mest trofaste støtter og sponsorer er gået bort.

Det var med stor sorg vi modtog meddelelsen om, at Kenneth Sørensen – KS, sov ind i sit hjem mandag d. 8 april. På trods af Kenneth´s store fighter-hjerte, kunne han ikke modstå kampen mod kræften.

I Team Sydhavsøerne lærte vi for alvor KS at kende, da vore 2 moderklubber Rødby HK og HMH Maribo valgte at dele ejerskabet af eliteoverbygningen i Team Sydhavsøerne. KS havde tidligere stået på mål på højeste niveau i HMH, hvor han med både talent og vinderinstinkt nåede langt. Han havde et stort hjerte både for klubben og for håndbolden.

KS var én af de meget driftige og visionære erhvervsmænd fra Maribo, der så store perspektiver i at indgå i et fællesskab om elitehåndbold på Sydhavsøerne og han var meget aktiv lige fra starten i 2006, i arbejdet med at få et godt samarbejde i gang med et professionelt set-up.

KS har fra første færd støttet op om Team Sydhavsøerne på alle fronter – økonomisk såvel som aktiv deltagelse i flere udvalg og han bakkede op og deltog aktivt i diverse arrangementer og ture, hvor vi altid havde glæde af Kenneths luner. Han var en rigtig hyggespreder med masser af glimt i øjet og altid klar med en sjov bemærkning. Men han var også visionær og havde masser af gode ideer, som der blev lyttet til.  Han var på alle måder en rigtig god kammerat og ville alle det bedste.

Vi vil for altid savne KS i og omkring Team Sydhavsøerne. Vi vil i denne triste stund mindes alt den glæde og lune, som KS altid har været med til at skabe omkring sig.

Tankerne i denne svære stund går til Birthe og alle sønnerne.

Ære være Kenneths minde.

Team Sydhavsøerne

#tsø
Del din oplevelse med Team Sydhavsøerne - hashtag dit billede #tsø på Instagram