Team Sydhavsøerne
Team Sydhavsøerne
Lauritz rykker videre

Lauritz rykker videre

Team Sydhavsøernes talentfulde Lauritz Legér rykker videre i karrieren.

Strategien med at finde og udvikle yngre spillere samt prioritere egne talenter er i proces og i en god udvikling. Slagsiden af dette er, at vores spillere når et niveau, hvor de bliver interessante for andre klubber. Dette er tilfældet med Lauritz Legér, der er i gang med sin sidste sæson i Team Sydhavsøerne, før han reelt når at blive senior. 

Sportschef Morten Juul udtaler:

“Det er med blandede følelser, at vi sender Lauritz videre i håndboldkarrieren. Vi er naturligvis ærgerlige over, at vi ikke får glæde af hans håndboldmæssige kompetencer og ukuelige vilje, men først og fremmest er vi stolte over at have opfostret så stort et talent. Vi vidste godt, at han med udtagelsen til Allstar holdet ville blive interessant for rigtig mange klubber, og at det ville blive svært at holde på ham, med det niveau vi på nuværende tidspunkt befinder os på. Lauritz er en usædvanlig moden håndboldspiller med defensive kvaliteter matchet af ganske få. Man glemmer helt, at han i sine to sæsoner på kontrakt i Team Sydhavsøerne har været ungdomsspiller, da han fysisk og spillemæssigt har flyttet sig enormt i perioden. Så stor kredit til trænerne og lederne omkring holdet og selvfølgelig til Lauritz.

Udsigten til formentlig at kunne spille i ligaen har sikkert været afgørende og det er jo desværre ikke noget, vi kan matche nu og her. Jeg synes dog, at vi har et udviklingsmiljø, der kan matche mange klubber - også dem der er højere placeret end vores og derfor ærgrer det mig ekstremt, at Lauritz ikke vælger at fortsætte sin udvikling de første par seniorsæsoner i Team Sydhavsøerne.

Lauritz Legér fortæller:

“Det er en mærkelig følelse, at forlade sin barndomsklub, men jeg har brug for at prøve noget nyt og udvikle mig et andet sted. Det er vigtigt for mig at folk ved, at mit fokus ligger 100% i TSØ indtil klubskiftet til sommer. Jeg gerne vil takke TSØ for de mange gode ungdoms og "senior" år i klubben”

Vi ønsker Lauritz alt det bedste og håber ikke, at han ikke har spillet sin sidste kamp i TSØ trøjen

#tsø
Del din oplevelse med Team Sydhavsøerne - hashtag dit billede #tsø på Instagram