Team Sydhavsøerne
Team Sydhavsøerne
Kaare Ravn Larsen stopper

Kaare Ravn Larsen stopper

Efter denne sæson er det slut for denne gang for Kaare Ravn Larsen i Team Sydhavsøerne.

Kaare har aldrig fået den rolle, både klubben og Kaare selv havde håbet på. En uheldig start på første sæson med en hjernerystelse, der reelt hold ham ude den første halvsæson sammen med det faktum, at de øvrige stregspillere har præsteret på et højt niveau, har resulteret i et antal spilleminutter under det forventede.

Kaare skriver:
- Desværre har mit ophold i TSØ ikke været som hverken klubben eller jeg havde håbet. En hjernerystelse ødelagde desværre det meste af den første sæson. Til gengæld tager jeg en masse erfaring, samt nogle rigtig gode kammeratskaber med mig videre, som jeg håber vil bestå langt ud i fremtiden! Jeg vil gerne takke alle i og omkring klubben for to gode år i TSØ.

Derfor sætter Kaare nu jagten ind på at finde en klub, hvor han kan fortsætte sin udvikling og få en større rolle. Den unge stregspiller får de bedste anbefalinger med på vejen fra sin nuværende arbejdsgiver. Han er en vellidt fyr i truppen, der altid er i godt humør og aldrig stiller spørgsmål, til de opgaver der stilles.

Vi ønsker Kaare held og lykke i fremtiden.
#tsø
Del din oplevelse med Team Sydhavsøerne - hashtag dit billede #tsø på Instagram