Team Sydhavsøerne
Team Sydhavsøerne
Endnu et tophold venter

Endnu et tophold venter

Der venter en ny svær kamp i Maribo, når TM Tønder kommer på besøg. Men vi har allerede vist, at ingen skal føle sig sikre på sejr over TSØ.

Den forgange weekend var lidt af et håndboldmæssigt antiklimaks. Et ærgerligt nederlag efter en, i lange perioder ellers fin kamp, mod Odder samt en uventet sejr til Skive i Tønder, medførte at top-3 må siges at være meget langt væk. 

Sportchef Morten Juul varmer op til søndagens kamp:

- Dermed kan vi spille helt frit og forhåbentlig ligesom i seneste hjemmekamp mod Fredericia, give den fuld gas mod en meget kompetent oprykkerkandidat. Et hold der længe så ud til at styre mod den direkte oprykning, lige indtil vi tildelte dem det første nederlag i sæsonen - tilmed på deres hjemmebane. 

- Som vi kan forvente det bliver søndag, var det en dramatisk og hårdt spillet kamp med to røde kort til dem. Tønder er hold med stor fysik i defensiven og vi må således ikke lade os kyse og gå på kompromis med vores spillestil. Vi skal stadig turde gå mod mål og tage duellerne.

- Nøglen til sejr ligger dog, som mange gange før, sandsynligvis i defensiven. Det var denne fase vi ikke fik styr på i Odder og omvendt var det, da vi mod Fredericia fik styr på deres offensiv kunne løbe kontra og lægge tryk i 2. fase. 

- Vi har en stor tro på, at vi nok en gang kan spille op med og måske endda slå et af topholdene i rækken, men der er ingen tvivl om, at det kræver stor koncentration og en opbakning fra publikum, supportere og partnere på niveau med Fredericiakampen.

Før kampen er der sponsorcykelløb fra klokken 13 - alle er velkomne. 

Før kampen kan også du stemme på hvem du synes skal have Guldsmed Kelø og Steen Andersens pokal for årets spiller.

Du kan også deltage i konkurrencen om en aktiv sommerferie fra SKI TOTAL.

Køb billet til kampen her.

Kampen spilles søndag kl. 15.00 i Maribo Hallerne. Du kan følge kampen live i Radio Sydhavsøerne og på Tophaandbold.dk.

#tsø
Del din oplevelse med Team Sydhavsøerne - hashtag dit billede #tsø på Instagram