Team Sydhavsøerne
Team Sydhavsøerne
Hjemmekamp mod Skive

Hjemmekamp mod Skive

Der venter en ny svær kamp fredag aften, når vi tager imod rækkens aktuelle toer fra Skive. Læs optakt til kampen her.

Der bliver brug for at vores defensiv finder de gode takter frem igen, når formstærke Skive kommer til Maribo.

Sportschef Morten Juul varmer op til fredagens kamp:

- Efter en håndfuld gode kampe med flot spil og klare sejre til følge, resulterede 35 minutters skidt spil i Otterup i en regulær afklapsning. 

- Derfor brænder gutterne for at komme tilbage på vindersporet, og det skal gå ud over rækkens nummer to, Skive FH. Skive har fået flot start på sæsonen, det til trods det at de før sæsonen sagde farvel til flere dygtige spillere og gennemgik et trænerskifte.

- Skive spiller tempofyldt og seværdig håndbold og er stærkt besat på alle positioner. Særligt opmærksomme skal vi være på den rutinerede playmaker Nickolei Jensen, men også stregspiller Daniel Guldsmed, der dog har været ude med en skade de seneste kampe, har tidligere gjort rigtig ondt på vores forsvar.

- Hvad enten vores skadede spillere er blevet klar eller ej, så skal vi have have defensiven op det niveau, vi så i kampene forinden Otterup. Vi skal have lavet flere spilstop og bolderobringer, således at det bliver os, der vinder kontrastatistikken og kan få lov at stå længst tid i forsvaret.

Bestil billet til kampen her.

Kampen spilles fredag 22. november kl. 20 i Maribo Hallerne. Du kan følge kampen live i Radio Sydhavsøerne og på Tophaandbold.dk.

#tsø
Del din oplevelse med Team Sydhavsøerne - hashtag dit billede #tsø på Instagram