Team Sydhavsøerne
Team Sydhavsøerne
Hjemmekamp mod Otterup uden tilskuere

Hjemmekamp mod Otterup uden tilskuere

OPDATERING: Kampen er aflyst.

 

 

 

Efter weekendens dramatiske uafgjorte kampe i Tønder og pointtab til tre af de direkte konkurrenter, er top3 kommet indenfor rækkevidde. Det kræver stadig sejre i de resterende tre kampe og kræver stadig hjælp udefra, men muligheden er tilstede.

Fredagens opgør mod Otterup skal afvikles uden tilskuere, grundet anbefalinger fra Statsministeriet og Divisionsforeningen. Det er naturligvis rigtig ærgerligt med tanke på den fantastiske stemning der plejer at være i Maribohallen - i særdeleshed på fredagskampe. Alligevel er motivationen i helt i top og drengene har luret muligheden for at lave et comeback som i sidste sæson.

TSØ streamer kampen live på Facebook, i samarbejde med KonceptLab.

Sportschef Morten Juul giver her sin optakt til kampen:

- Angrebsspillet levede i Tønder for første gang i mange kampe ikke op til sædvanligt niveau. Vukman uden held i afslutningerne og adskillige helt åben, brændte chancer forplantede sig i spillet. Heldigvis havde begge vores keepere en god dag og det var medvirkende til, at vi alligevel leverede vi et flot comeback, og burde have lukket kampen til vores fordel.

- Otterup er et rækkens mest initiativrige og uforudsigelige hold og vi har det altid svært mod dem. De spiller en del 7 mod 6 og er, i kraft af at de har flere dygtige vurderingspillere og meget afslutningstærke fløje, meget stærke i den fase. En af nøglerne til sejr ligger i, at vi skal have lukket ned for den del af deres spil, ligesom vi skal have skudt hul på deres keeper Kristian Ruben Poulsen, der ofte har præsteret godt mod os. Vi har i den grad revanche til gode, efter vi tabte med hele 13 mål på Fyn - det bliver svært at ende bedst indbyrdes:-)

- En vigtig trænings- og forberedelses uge er gået i gang og drengene vil gøre alt for at holde liv i håbet om top-3 ved at vinde den første af de sidste tre “finaler”.

Følg kampen live på Team Sydhavsøernes Facebookside, og i Radio Sydhavsøerne.

#tsø
Del din oplevelse med Team Sydhavsøerne - hashtag dit billede #tsø på Instagram