Team Sydhavsøerne
Team Sydhavsøerne
Hjemmekamp mod Odense

Hjemmekamp mod Odense

Der skal kæmpes hårdt i samtlige 60 minutter, i søndagens hjemmekamp mod HC Odense.

10 point er der tilbage at spille om, og det er formentlig, hvad der skal bogføres til stillingen, for at vi kan gøre os forhåbninger om at spille med om top-3.

Sportschef Morten Juul varmer her op til kampen:

- Formkurven er opadgående, og februar måned har budt på flotte og sikre sejre, hvor vi særligt angrebsmæssigt har fundet et godt flow med fint tempo i spillet. Det har resulteret i 30 mål eller derover i de tre seneste opgør. Og når forsvaret samtidig er godt indstillet, og særligt Frejlev leverer høje redningsprocenter, så skal der gode præstationer til at slå os.

- Om søndagens modstander har det der skal til, skal jeg lade være usagt, men der skal ikke herske nogen tvivl om, at de vil gøre alt, hvad de overhovedet kan for at tage point med hjem til Fyn. I en meget tæt bund af rækken ligger HC Odense lige nu til at skulle spille om nedrykning. De er omringet af meget stærke hold, og der er kun 2 point op til overlevelse i rækken, men også 2 point ned til direkte nedrykning. 

- HC Odense er et forholdsvist nyt bekendtskab i rækken. Vi har indtil videre haft et rimelig godt tag på dem og har således endnu ikke tabt til dem. Det er et hold bygget om et godt, ungt kollektiv uden de helt store profiler. De spiller i et højt tempo og vil gerne frem ad banen. Håbet er, at vi fysiks kan sætte os på kampen og slide dem op, som det var tilfældet i det omvendte opgør i Odense. Vi bør kunne spille bredere end Odense for at stå tilbage med flere kræfter, når kampen skal afgøres i 2. halvleg. Men der er ingen tvivl om, at der skal kæmpes hårdt i samtlige 60 minutter.

- Vi håber, at der ved cykelsponsorløbet kan overføres noget af den energi, der brændes af på cyklerne i hal 1, til spillerne, supportere og publikum, således at vi kan få skabt en god stemning og få et godt afsæt ind i de næste vanskelige kampe.

Læs mere om sponsorcykelløb her og køb billet til kampen her.

Kampen spilles søndag 1. marts kl. 15.00 i Maribo Hallerne. Du kan følge kampen live i Radio Sydhavsøerne og på Tophaandbold.dk.

#tsø
Del din oplevelse med Team Sydhavsøerne - hashtag dit billede #tsø på Instagram