Team Sydhavsøerne
Team Sydhavsøerne
Hjemmekamp mod HØJ

Hjemmekamp mod HØJ

På søndag tager TSØ imod HØJ, to hold der kender hinanden rigtigt godt. Læs optakt til kampen her.

Efter en sæsonstart, der ikke helt har levet op til vores forventninger, har Team Sydhavsøerne nu vundet de seneste to kampe og er kommet op i det brede midterfelt. 

Team Sydhavsøernes direktør Anders Henriksen, giver her en optakt til kampen:

- Der kan findes flere forklaringer på vores lidt sløje sæsonstart, men faktum er, at vi har været ramt af skader på vitale poster i de første kampe.
I skrivende stund ser det bedre ud end længe og betydningen af at have Vukman tilbage som skytte de sidste par kampe, har været meget tydelig.

- Det er også et faktum at vi har en noget smallere trup lige nu end tidligere år. Det har været et nødvendigt valg for at få økonomien til at hænge sammen. Derfor vil vi være sårbare overfor skader i hele sæsonen, med dertil svingende præstationer. Det giver omvendt muligheden for at give masser af spilletid til nogle af de mange, unge talenter vi har i truppen. Det er den absolut bedste måde at udvikle sig på – ved at få spilletid.

- Næste udfordring hedder HØJ Elite, som vi på så mange måder kender rigtig godt. HØJ ligger pt. på en 5. plads i rækken med otte point – to mere end os. Så det er en uhyre vigtig kamp for begge mandskaber. Vi kan bringe os op i den øverste halvdel med en sejr og HØJ spiller for at holde fast i toppen af 1. division. Hos HØJ er især super rutinerede Morten Slundt, ham vi skal holde øje med. Han er pt. topscorer for HØJ og han kan i den grad sætte spillet op.

- Vi skal selv holde fast i den positive udvikling vi er inde i, med sejre i de sidste par kampe. Overordnet set har vi lukket for mange mål ind i de første par kampe, så en stærk defensiv, som kan få vores målmænd helt op i niveau, vil nok være af afgørende betydning for en sejr i dagens kamp her i Maribo hallerne.

- Der er ingen tvivl om, at alle på - og omkring holdet vil gøre alt for at hjemføre 3 sejr i træk. Det kræver også solid opbakning på lægterne, så lad os i fællesskab hjemføre endnu en sejr med massiv støtte til holdet.

Bestil billet til kampen her.

Kampen spilles søndag 20. oktober kl. 15 i Maribo Hallerne. Du kan følge kampen live i Radio Sydhavsøerne og på Tophaandbold.dk.

#tsø
Del din oplevelse med Team Sydhavsøerne - hashtag dit billede #tsø på Instagram