Team Sydhavsøerne
Team Sydhavsøerne
Generalforsamling i TSØ

Generalforsamling i TSØ

Der har været afholdt generalforsamling i Team Sydhavsøerne. Læs beretningen her.

Team Sydhavsøerne A/S og TSØ Holding A/S har afholdt de årlige generalforsamlinger, tirsdag d. 20 november 2018.

Formand Carl Christensen aflagde beretning for Team Sydhavsøerne A/S og kunne fortælle at den nye strategi, der blev besluttet for et par år siden, om at satse mere på unge, sultne spillere – gerne af egen avl, krydret med nogle erfarne spillere er begyndt at bære frugt. Vores dygtige trænerteam med Zanotti og Nick Szwiec har fået indarbejdet en god træningskultur og stammen af spillere er intakt og tilført enkelte nye ude fra samt flere unge af egen avl.

Advokat Simon Mortensen aflagde beretning for TSØ Holding A/S i sin egenskab af formand for selskabet.

Salgsmæssigt og dermed omsætningsmæssigt har året været præget af lidt udfordringer, da vi mistede nogle få, men meget store sponsorer for knapt 2 år siden. Det har krævet at organisationen er blevet tilpasset på omkostningssiden hele vejen rundt. Det har bl.a. resulteret i lidt ændringer på medarbejdersiden.

Vores bogholder/kontordame Susanne Wollesen er gået én dag ned om ugen i arbejdstid.

Vores salgs- og event medarbejder Klaus Larsen er i en periode lejet ud til vores samarbejdspartner Engestofte Gods, der har nogle meget store og spændende projekter under opsejling det næste halve års tid. Klaus vil bruge ca. halvdelen af arbejdstiden på Engestofte og den anden halvdel af tiden, vil han varetage sine øvrige opgaver i Team Sydhavsøerne.

Bjarne Schultz fortsætter uændret som vores salgs- og marketingsmanager.

Regnskabsmæssigt blev det til et negativt resultat på ca. -150.000 kr. Selve driften har dog givet et lille + , men bestyrelsen og ledelsen har valgt, at udgiftføre alle de resterende omkostninger/hensættelser i den skattesag, der har strakt sig over rigtig mange år, men som nu er slut.

Økonomien er dog stadig ganske sund og den samlede egenkapital i Team Sydhavsøerne A/S og TSØ Holding er på knapt 2 mill kroner og med de førnævnte tilpasninger på omkostningssiden forventer vi at komme ud med et positivt resultat allerede til næste år.

Der var genvalg til alle på valg i begge bestyrelser og vores revisorer blev også genvalgt.

#tsø
Del din oplevelse med Team Sydhavsøerne - hashtag dit billede #tsø på Instagram