Team Sydhavsøerne
Team Sydhavsøerne
Mikael Munch Hansen fortsætter to år mere i TSØ

Mikael Munch Hansen fortsætter to år mere i TSØ

Sundhedsteamet i Team Sydhavsøerne er nu på plads for de næste to år, hvor det samme stærke setup fortsætter.

Team Sydhavsøerne meddelte tidligere på sæsonen at fysioterapeut og fysisk træner Jacob Baagøe forlængede sin kontrakt med Team Sydhavsøerne for 2 år. Det samme har sportsfysioterapeut Mikael Munch Hansen fra Fysio Danmark, Maribo nu også valgt at gøre. 

Mikael: “Jeg glæder mig meget over denne aftale, som fremadrettet sikrer et sundt fundament for vores klub. Jeg har 100% opbakning fra min familie, hvilket gør denne aftale mulig. Jeg ser enormt meget frem til det daglige arbejde i klubben, hvor forebyggende træning, og dét at holde hver enkelt spiller fri for skader, fylder meget. Ligeledes glæder jeg mig over det gode og tætte samarbejde med trænerteamet og Jacob Baagøe.

Sportschef Morten Juul: “Ligesom vi har en målsætning om kontinuitet i spillertruppen, har vi det i lige så høj grad i teamet omkring holdet. Mikael er særdeles vellidt af spillerne og utrolig grundig og kompetent indenfor sit felt. Sammen med Jacob bærer Mikael en stor del af ansvaret for, at Team Sydhavsøerne, med en forholdsvis smal trup, har haft en sæson med få skader og overordnet god fysik. Derfor er det glædelig, at Mikael vil være med til at lægge lag på det fysiske arbejde de næste 2 år.

#tsø
Del din oplevelse med Team Sydhavsøerne - hashtag dit billede #tsø på Instagram