Team Sydhavsøerne
Team Sydhavsøerne
Alle er sendt hjem

Alle er sendt hjem

Vi følger myndighedernes råd og vejledninger. Derfor har vi også sendt ALLE vore medarbejdere hjem, dvs. spillere, trænere, ledere samt salgs- og administrativt personale.

Det er en mærkelig og uvirkelig tid vi lever i netop nu. Ikke kun hele Danmark, men hele verden er ved at lukke ned pga. Corona-virussen, der breder sig med stor hast.

Det er vi alle nød til at forholde os til, og det gør vi også i Team Sydhavsøerne.

Vi følger myndighedernes råd og vejledninger. Derfor har vi også sendt ALLE vore medarbejdere – dvs. spillere, trænere, ledere samt salgs- og administrativt personale, hjem med virkning fra 11 marts. Indtil videre til d. 14 april.

Ingen har kunnet forudse dette kaos, men i nødens stund er det utrolig vigtigt, at vi står sammen og hjælper/støtter hinanden, hvor det er muligt. 

Vi har oprettet en gruppe på facebook, der hedder TSØ-partnere, hvor partnerne kan skrive eller dele opslag, så vi hjælper hinanden og styrker netværket. Mange af partnerne er allerede medlem af gruppen og alle andre opfordres til at bruge det aktivt også. Find gruppen ved at klikke her.

Vi følger naturligvis det hele tæt og kæmper videre – så håber vi, at vi snart kan mødes igen under hyggelige omstændigheder, for at nyde god håndbold og sociale aktiviteter.

Skulle der være nogle vigtige spørgsmål her og nu, er i velkommen til at kontakte Anders Henriksen på telefon: 40273238 elller mail: Lidsoe@mail.dk

#tsø
Del din oplevelse med Team Sydhavsøerne - hashtag dit billede #tsø på Instagram