Team Sydhavsøerne
Team Sydhavsøerne
7 måls TSØ-sejr

7 måls TSØ-sejr

Team Sydhavsøerne vandt søndag eftermiddag sikkert i Maribo, med 29-22 over HEI Skæring.

Team Sydhavsøerne satte sig på kampen fra start, og HEI var kun med til 1-1. Nicolaj Frejlev var klar fra start; lavede fire redninger, satte kontraer hurtigt i gang, og efter 7 minutter stod der 6-1 på tavlen. HEI fik dog rystet chokstarten af sig, og kom på 11-7 og fulgte med til halvlegsstillingen 14-10.

I anden halvlegs start var TSØ igen bedst, blandt andet med et par kontrascoringer mere til 16-10, og 21-12. Her var kampen reelt afgjort, selvom HEI fik lov til at reducere til 23-17 og senere 26-20, i en periode med et par tekniske fejl hos TSØ. Men Team Sydhavsøerne fik gang i angrebsspillet igen, kom på 29-20 inden HEI fik lov til at score kampens to sidste mål til slutstilling 29-22.

Man of the Match blev Nicolaj Frejlev, der stod en brandkamp med flere afgørende redninger og lange afleveringer der blev til kontramål. Han blev kåret af Jim fra Pejsemontøren.

Topscorer blev Bastian Stræde med 6, efterfulgt af 5 scoringer fra både Mikkel Kaagaard, Martin Vilstrup og Jonas Corneliussen.

 

#tsø
Del din oplevelse med Team Sydhavsøerne - hashtag dit billede #tsø på Instagram