Team Sydhavsøerne
Team Sydhavsøerne
Årets sidste hjemmekamp

Årets sidste hjemmekamp

Team Sydhavsøerne har revanche til gode, mod Skovbakken der kommer til Maribo i årets sidste hjemmekamp.

Tredje søndag i advent tages hul på anden halvdel af turneringen. Der er lagt op til revanche, efter at vi, tilbage i august, tabte premierekampen mod oprykkerne fra Skovbakken. Et nederlag de færreste havde set komme - heller ikke i løbet af kampen hvor vi førte 8-14 ved pausen.

Sportschef Morten Juul varmer op til kampen:

- Det er sandsynligvis også de færreste, der havde regnet med, at Skovbakken ville stå med 16 point og indtage en 4. plads halvvejs i turneringen. De har således allerede mere eller mindre spillet sig væk fra nedrykning, hvilket givetvis var målsætningen inden sæsonen. De har undervejs leveret flere imponerede indsatser som underdogs. Også i sidste uge, hvor de i Skive, var foran i 58 minutter, og endte med at måtte “nøjes med” et point.

- Deres placering i rækken indgyder i sig selv respekt og det er på ingen måde en kamp vi vinder uden at yde en maksimal indsats i hele kampen. I seneste kamp mod FIF var vi gode periodevis for efterfølgende at falde lidt i tempo og niveau. Det var alligevel nok til en sikker sejr, men det skal vi ikke regne med i dag.

- Vi står med præcis samme pointantal som på tilsvarende tidspunkt i seneste sæson, og er også i år stadig med i den sjove ende af en række der så småt begynder at tage form, og ser ud til at kunne knække. Vi har spillemæssig momentum og drengene udstråler spilleglæde, selvtillid og tro på tingene.

- Vi har spillet bredt og mange byder ind med gode ting, men de fleste kan se, at Kristian Lund Vukman er en vigtig brik og en nydelse at se på, når han er skadesfri, og det kører for ham. Derfor håber vi også, at han er kommet sig over sin håndskade, som han pådrog sig mod slutningen af kampen mod FIF. Ligeledes krydser vi fingre for en velspillet, men ikke nødvendigvis spændende kamp med supportere og publikum i topform.

Rigtig god kamp.

Bestil billet til kampen her.

Kampen spilles søndag 15. december kl. 15 i Maribo Hallerne. Du kan følge kampen live i Radio Sydhavsøerne og på Tophaandbold.dk.

#tsø
Del din oplevelse med Team Sydhavsøerne - hashtag dit billede #tsø på Instagram